KAN IK HELPEN?

Stichting STER(k) is volledig afhankelijk van particuliere giften, we zijn daardoor het meeste geholpen met financiële steun. Die kun je geven door op onze website “doneer nu” te kiezen of door een bedrag naar keuze over te maken op rekeningnummer NL53 SNSB 0339 4235 44 t.n.v. Stichting STER K. 

STER(k) heeft sinds december 2020 de ANBI status. Dat betekent onder meer dat gulle schenkers hun donatie de stichting van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting mogen aftrekken.

Het is voor de Stichting erg belangrijk een continue bron van inkomsten te genereren. Zolang we (nog) geen subsidies of iets dergelijks krijgen, zijn we volledig afhankelijk van schenkingen. Wil je meer schenken? Overweeg dan het bedrag te spreiden, zodat wij weten hoe de inkomsten er in de komende maanden uit gaat zien.

Heb je een goed idee voor een fundraiser? We denken graag met je mee en waar dat kan zullen we ook in praktische zin ondersteunen.

Om zoveel mogelijk vrouwen en hun gezin te kunnen ondersteunen is het belangrijk dat we “gevonden” worden door onze doelgroep – fijn dus als je ons kunt aanbevelen in je naaste omgeving en via social media.

Naast deze website zijn we te vinden op Instagram (@stichtingstermetk) en op Facebook. Alvast bedankt van je steun!