Stichting STER(k) familiedag – 19 juni 2022  

Stichting STER(k) zet zich op vele manieren in voor gezinnen die tijdens de zwangerschap met kanker te maken hebben gekregen. Onder andere door lotgenoten met elkaar in contact te brengen. De online meetings zijn al een succes!

Nu nemen we de volgende stap en organiseren wij onze eerste familiedag. We kijken er naar uit om elkaar eindelijk eens voor de eerste keer te ontmoeten en nieuwe gezinnen te verwelkomen. Komen jullie ook?!

Een gezellige en Informele bijeenkomst 

Vrouwen, partners en kinderen zijn van harte welkom op deze gezellige en informele bijeenkomst. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Aan de kinderen wordt gedacht 

Voor de kinderen regelen we voldoende vermaak, zoals spelletjes en tekenmateriaal. Ook is er veel buitenruimte, dus zorg voor kleren die vies mogen worden.

Zo beleven onze kleine helden een onvergetelijke dag en kunnen wij ongestoord tips en ervaringen uitwisselen. Of gewoon gezellig kletsen met elkaar.

De locatie 

De Oranjerie ligt achter de historische moestuin, midden in het bos. De locatie heeft op Landgoed Vollenhove nog altijd zijn oorspronkelijke functie behouden; een gebouw waar kwetsbare planten kunnen overwinteren. In de zomer wordt de locatie verhuurd en op 19 juni kunnen wij hier terecht voor onze familiedag!

Het programma

13:00 – 13:15 uur      Inloop

13:15 – 14:15 uur      Goochelshow voor de kinderen

13:15 – 13:30 uur      Welkomstwoord

13:30 – 13:45 uur      Presentatie

16:00 uur                   Einde familiedag 

 

Kleine bijdrage

Omdat wij als stichting volledig afhankelijk zijn van giften, vragen wij een kleine tegemoetkoming in de kosten van de dag van €15,- per gezin (ongeacht het aantal gezinsleden). Mocht je iets extra’s willen geven, dan is dat natuurlijk ook zeer welkom voor de andere activiteiten van de stichting.

Aanmelden 

Je kunt je via dit online formulier aanmelden voor de dag. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons natuurlijk ook een e-mail sturen op familiedag@stermetk.nl

 

 

Meer weten?

Ieder jaar krijgen in Nederland bijna 200 vrouwen tijdens hun zwangerschap te horen dat ze kanker hebben. Omdat de combinatie van kanker en zwangerschap niet vaak voorkomt krijgen vrouwen en hun gezinnen niet altijd alle steun en aandacht die zij in deze periode nodig hebben. Dat kan ontzettend eenzaam voelen. Wil je meer over onze stichting? Kijk gerust rond op deze website!